Anna itsellesi hetki aikaa, tule rentoutumaan

Viihtyisä kauneushoitola Keravalla

Kauneushoitola KatMarine tarjoaa kokonaisvaltaista hyvää oloa. Ammattitaitoinen henkilökunta ja hoitolan rauhallinen tunnelma tekevät käynnistäsi miellyttävän ja rentouttavan. Sijaitsemme keskeisellä paikalla Keravan keskustan tuntumassa, missä palvelemme kaikenikäisiä asiakkaita.

Laaja valikoima kauneushoitoja

Kauneushoitolassamme on runsas hoitovalikoima ja teemme hoidot yksilöllisesti juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Tarjoamme kauneutta päästä varpaisiin, sillä palveluihimme kuuluvat niin kasvo- ja vartalohoidot kuin käsi- ja jalkahoidotkin.

Laadukkaat ihonhoitotuotteet ja kosmetiikkasarjat

Käytössämme olevat ammattikosmetiikkasarjat ovat pidettyjä ja laadukkaita. Kauneushoitola KatMarinesta löydät myös monipuolisen valikoiman Vogelin hyvinvointituotteita. Tutustu tarkemmin käyttämiimme tuotesarjoihin.

Ammattitaitoiset kosmetologit palveluksessasi

Kauneushoitola KatMarinessa sinua palvelevat kokeneet kauneusalan ammattilaiset. Yrityksen perustaja Marjut Nevalampi on SKY-kosmetologi ja hierontaterapeutti, jolla on 20 vuoden kokemus jalkahoidoista. Marjut on erikoistunut jalkojenhoidon lisäksi Anti-Age hoitoihin. Meiltä saat aina ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.

Hellitä hetkeksi arjesta – tervetuloa!

Keravan keskustassa sijaitsevaan salonkiimme on helppo tulla. Teemme myös vierailukäyntejä yrityksille sopimuksen mukaan. Varaa aikasi verkossa ajanvarauspalvelussamme tai ota yhteyttä puhelimitse. Tervetuloa nauttimaan hyvästä olosta!

Suosittele meitä

Suomen kosmetologiyhdistys SKY

Suomen Yrittäjät jäsenyhdistys


Meillä voit maksaa seuraavilla maksukorteilla

Oletko jo PINS-jäsen? Meillä voit maksaa myös pinsseillä.

maksukortit


Käytössämme olevat sarjat

  • BTB13 
  • EkoPharma 
  • Gehwol 
  • Mary Cohr 
  • Opi 
  • Vogel