Anna itsellesi hetki aikaa, tule rentoutumaan

Kaunistavat ja rentouttavat vartalohoidot

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia vartalohoitoja. Halusitpa rentoutua tai kiinteytyä, meiltä löytyvät siihen sopivat käsittelyt. Hieronnat ja karvanpoistot kuuluvat myös palveluihimme.

Varaa aikasi verkossa tai ota yhteyttä puhelimitse. Lämpimästi tervetuloa!

Laavakivihieronta

90 min 80 €

Spa Aromatique Relaxation -rentouttava hoito  

90 min 89 €

Kuorinta ja täydellisesti rentouttava hieronta päästä varpaisiin poistavat jännityksen, stressin ja kireyden vartalosta. Naamion tuoksu saa sinut viimeistään unohtamaan arjen kiireet ja nauttimaan hemmottelusta. Hoidon jälkeen iho on silkkisen pehmeä ja mieli tasapainoinen!

Formostar -infrapunahoito

60 min 50 €

1. Muokkaa kehoa, vähentämällä vartalon ongelmakohtien mittoja
2. Kiinteyttää ihoa
3. Aktivoi kehoa ja mieltä
4. Rentouttaa ja poistaa kipuja

Formostar-hoito toimii elämäntaparemontin loistavana tukena. Sarjahoidolla on tuloksena selvästi muotoutunut silhuetti, kiinteä ja joustava iho, lisääntyneet henkiset ja fyysiset voimavarat sekä rentoutunut ja kivuton olo. Sarjahoito edullisemmin!

Kavitaatio

75 min 195 €

Seuraavat 2–6 kertaa viikon välein 60 min 150 €

Kavitaatio tarjoaa kivuttoman hoitomuodon ihonalaisten rasvakudosten tuhoamiseen ja vartalon paikalliseenkin muotoiluun ilman leikkausta. Ultraäänikavitaation avulla saadaan rikottua ihonalaista rasvakudosta pysyvästi ja kivuttomasti. Teho perustuu ultraääni-impulsseihin, jotka rikkovat ihon alla olevien rasvasolujen kalvoja. Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan normaalia reittiä – kuten ravinnosta saatu rasva ja poistuu kehosta muutamien viikkojen aikana.

Jotta rasvasolut todella poistuvat kehosta on ruokavalion noudattaminen ehdottoman tärkeää.

Spa luxus -hoito

90 min 140 €

Näiden minuuttien aikana pääset eroon stressistä. Vartalosi kuoritaan, saat rentouttavan hieronnan päästä varpaisiin, parafiinipakkaukset käsiin ja jalkoihin, kasvojen kuorinnan ja hieronnan sekä naamion ja sen aikana päänhieronnan. Kahvi/tee ja mukaan suloisen pehmeät hoitotossut. Erinomainen lahjakortti-idea!

Karvanpoisto lämminvahalla tai sokeroinnilla

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi hellävaraisesti poistettua kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

 • Sääret 35 €
 • Reidet 35 €
 • Kainalot 25 €
 • Bikiniraja 30 €
 • Kasvojen alue 10–20 €

Suosittele meitä

Suomen kosmetologiyhdistys SKY

Suomen Yrittäjät jäsenyhdistys


Meillä voit maksaa seuraavilla maksukorteilla

Oletko jo PINS-jäsen? Meillä voit maksaa myös pinsseillä.

maksukortit


Käytössämme olevat sarjat

 • BTB13 
 • EkoPharma 
 • Gehwol 
 • Mary Cohr 
 • Opi 
 • Vogel