Anna itsellesi hetki aikaa, tule rentoutumaan

Tuotteet


NYT ERILAISIA JOULUPAKETTEJA SAATAVANA TUOTTEISTA!BTB13

                      BTB13 tuotteita tilauksesta!

BTB13TM on suomalainen innovaatio

Suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä, laajasti patentoitu BTB13 TM - yhdiste perustuu ihosolujen ja kantasolujen toiminnan aktivointiin. BTB13 TM -yhdisteen vaikuttavia aineita esiintyy ihossa myös luonnostaan, mutta niiden määrä voi laskea muun muassa erilaisten ulkoisten tekijöiden ja sairauksien tai lääkkeiden vaikutuksesta.

Oroottihappo (B13)

BTB13 TM -yhdisteen sisältämä oroottihappo on välttämätön aine solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle.

L-karnitiini (BT)

L-karnitiini puhdistaa soluja kuona-aineista sekä edistää rikkoutuneen ihon paranemista ja vähentää arpikudoksen muodostumista. BTB13 TM -yhdisteessä L-karnitiini kuljettaa oroottihapon solun energiakeskukseen eli mitokondrioon.

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo kostetuttaa ihoa tehokkaasti. Riittävä kosteuspitoisuus on ihon hyvinvoinnin perusedellytys.

Kantasolujen jakaantuminen

Kantasolut vastaavat uusien ihosolujen tuotannosta. Solujen jakautuminen edellyttää riittävää oroottihappopitoisuutta. Laboratoriokokein on osoitettu, kuinka ulkoisesti tuodulla BTB13 TM -yhdisteellä voidaan aktivoida solun toimintaa.

Medical

BTB13 TM Medical-hoitolinjaa käytetään, kun ihon toiminnassa on häiriöitä, joihin tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei riitä. Esimerkiksi rasvaiselle iholle, hormonaaliseen akneen, papulopustulaariseen ruusufinniin, atooppiselle iholle, couperosalle, arpien hoitoon sekä esteettisten toimenpiteiden jälkihoitoon. Tuotteet sisältävät Medical Complexia, joka edistää ihosolujen uudistumista ja vähentää tulehdusta sisältämiensä B3-, B5-, B6-, C- ja E-vitamiinin avulla.

Anti-Age

BTB13 TM -tuotteiden anti-age-hoitoteho on huippuluokkaa ja se on osoitettanut tehoaan myös jo syntyneiden ikääntymisen merkkien hoidossa. BTB13 TM -yhdisteen lisäksi Anti-Age-hoitovoiteiden tärkeimmät aktiiviaineet ovat A-, B-, C- ja E-vitamiinit, ubikinoni Q10, kollageeniproteiini, aminohapot, peptidit ja hyaluronihappo sekä mineraalikompleksi (kalsium, sinkki, kupari ja magnesium). Hoitovoiteiden aktiiviainemäärät ja hoitoteho lisääntyvät asteittan. Vesipohjan sijaan Anti-Age-hoitovoiteet on valmistettu antioksidanttipitoisiin kurkku- ja vesimeloniuutepohjiin. Hoitolinjan voiteissa ei käytetä mitään hajusteita.

EkoPharma

Näin kaikki alkoi

EkoPharma-luonnonkosmetiikkasarja on saanut alkunsa Naviterin perustajan Anni Linnavirran omista ihon ja hiuspohjan ongelmista. Kosmetiikkatuotteet aiheuttivat hänelle ihoreaktioita. Sopivia tuotteita ei löytynyt, sillä myös luonnonkosmetiikka herkisti. Lääketeollisuustausta antoi Annille hyvät eväät tutkia kometiikkatuotteiden sisältöä ja raaka-aineita. Pian ajatus omasta hyvin siedetystä ja erittäin tehokkaasta ammattisarjasta alkoi itää.

EkoPharma - luonnollinen ja tehokas

Kehittäessään itselleen sopivia hyvin siedettyjä tuotteia Anni tuli samalla vastanneeksi monen muunkin tarpeeseen. Kehitystyön tuloksena syntyi EkoPharma - kotimainen ammattisarja, jonka erinomaiset hoitotulokset syntyvät tarkkaan harkituista, hyvin siedetyistä, mutta tehokkaista raaka-aineista. Tuotteet ovat täynnä vaikuttavia aineita, sillä ihonhoitotuotteiden pohjana veden sijasta ovat marja- ja kasviuutteet. Uutteiden lisäksi tehoa tuovat mm. peptidit, prebiootit, vitamiinit, keramidit, hyaluronihappo ja tietenkin kallisarvoiset marja- ja kasviöljyt.

Kauneus kotimaan marjoista

Kotimaiset marjat keräävät voimansa Suomen pohjoisen luonnon pitkästä valoisasta kesästä ja puhtaasta luonnosta. Pohjolan marjat sisältävät valtavan määrän ravinteita ja ylellistä siemenöljyä. Ne ovat ihanteellista ihollemme ja koko kehollemme. Luonnonmarjat ovat myös todella hyvin siedettyjä ja sopivat hyvin herkkäihoisille.

EkoPharma-sarja on kotimainen

EkoPharman tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä. Naviter työllistää jo toistakymmentä työntekijää. EkoPharmalle myönnetty FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti korostaa kriteereissään kotimaisuutta ja lähituotantoa sekä luonnon keruutuotteita. Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EkoPharman ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

Mary Cohr

Kaunistava aromaterapia ja ihon esteettiset hoidot ihonhoidon palveluksessa

Ihonhoidon tutkimuksen edelläkävijä Mary Cohr erottuu edukseen innovatiivisten ja ylellisten tuotteidensa ansiosta. Niiden avulla saavutetaan poikkeuksellisia tuloksia kauneudenhoidon saralla.

Mary Cohr hyödyntää hoitomenetelmissään eteerisiä öljyjä, joiden erittäin tehokkaat aktiiviset ainesosat ovat peräisin auringossa kukoistavista kasveista. Niille on ominaista tehokas imeytymiskyky ja niiden molekyylien sisältämä korkea luonnollinen energiataso.

Ihonhoitorutiineihin liittyvien ohjeiden yhteydessä ihoterapeutti suosittelee ihonhoitotuotteiden ohjelmia, joiden ensimmäiseen vaiheeseen kuuluu ainutlaatuisten Essences Vitales -hoitojen käyttö. Ne sisältävät kullekin ihotyypille sopivia eteerisiä öljyjä, jotka parantavat niiden jälkeen käytettävien hoitotuotteiden imeytymistä ja tehokkuutta.

Näihin eteerisiin öljyihin kuuluu:

Salvia (Salvia officinalis), joka tunnetaan "nuorentavasta" ja elävöittävästä vaikutuksestaan, laventeli (Lavandula hybrida), joka auttaa rentoutumaan, ja rosmariini (Rosmarinus officinalis), joka vaikuttaa elvyttäen ja kiinteyttäen.

Eteeriset öljyt elävöittävät, virkistävät ja kirkastavat vaativimmankin ihon sekä korostavat sen uudistunutta kauneutta!

Lähes 40 vuoden kokemus ammattikosmetiikasta

Mary Cohr -kauneushoitolan päätavoitteena on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Jokaisen käynnin yhteydessä ihon kunto analysoidaan sekä ennen hoitoa että sen jälkeen. Selvästi näkyvät tulokset ja ihon kunnon paraneminen motivoivat jatkamaan säännöllistä kasvo- tai vartalohoito-ohjelmaa. Mary Cohr on kehittänyt lähes 40 vuoden ajan entistä parempia erikoishoitoja ja -tuotteita kauniin ja terveen ihon yllpäpitämiseen. Luottamus syntyy tuloksista, ja niistä Mary Cohr on maailmankuulu. Mary Cohr on Ranskan myydyin aromaterapiaan perustuva hoitolasarja. Mary Cohrin laadukkaat tuotteet on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaisesti, ilman geenimuunneltuja raaka-aineita, parabeeneja ja mineraaliöljyjä. Mary Cohrille on myönnetty ISO 22716- ja ISO 14001-sertifikaatit merkiksi korkeatasoisen kosmetiikan valmistuksesta. Monipuolisessa, kaikki ihotyypit huomioivassa sarjassa on yli 90 kosmetiikkatuotetta sekä tehokkaita erikoishoitoja kasvoille ja vartalolle.

Gehwol Opi
Suomen kosmetologiyhdistys SKY Suomen Yrittäjät jäsenyhdistys

Meillä voit maksaa seuraavilla maksukorteilla.

maksukortit